Biografie

De EuroStars

Hoewel het fenomeen meezingfeest als paddenstoelen de grond uit rijst, is een combinatie met de grootste songfestivalnummers gezongen door de grootste songfestival vedetten nog niet eerder gemaakt.

Tot nu dan, want initiatiefnemer Franklin Brown bracht de meest populaire artiesten die dit geliefde festival voortbracht bijeen. Het gelegenheidsduo Franklin Brown & Maxine (1996 De Eerste Keer) is aangevuld met Esther Hart (2003 One More Night), ex-Frizzle Sizzle Mandy Huydts (1986 Alles Heeft Een Ritme) en Marlayne (1999 One Good Reason). Vijf fantastische songfestivalsterren die hun talenten bundelen en met The EuroStars alle zalen plat spelen.

Het Eurovisie Songfestival viert in 2005 haar 50ste verjaardag. Dat het festival na een halve eeuw populairder dan ooit is, bewijzen The EuroStars met hun spetterende act. De reacties op de eerste optredens zijn overweldigend. Onlangs op 18 december nog zong een stampvol Gelredome hun medleys uit volle borst mee tijdens het Grote Meezing Concert waaraan onder meer ook Guus Meeuwis, Xander de Buisonje, Boris en Gerard Joling deelnamen.

Met een medley die 50 jaar muziekgeschiedenis in vogelvlucht vertegenwoordigt hebben The EuroStars een gouden concept in handen dat voor ieder wat wils bevat en iedereen aan spreekt. Niet alleen brengen zij een ultieme reeks Eurovisienummers, ook de all-time-favourites-medley mist zijn weerslag op het publiek niet. Het enthousiasme spat letterlijk van het podium als The EuroStars hun opwachting maken. Aan interactie met het publiek wordt dan ook erg veel aandacht besteedt. Het is tenslotte hun feestje, aldus The EuroStars!

Valid HTML 4.01 Transitional
Valide CSS!

Webdesign © 2009 - de grafisch webdesigner