Nieuwtjes

Alle nieuwtjes omtrent the Euro Stars

Hier komen de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over de leden van The EuroStars te staan.
Tevens zullen we hier alleen de openbare optredens noemen
.

Wanneer jullie vragen hebben die leuk genoeg zijn zullen wij de vraag en het antwoord hier plaatsen.

30 april 2010. Eerste TV optreden met de nieuwe Single bij het programma Koffietijd.
Samen met het kinderkoor 'Prettig Weekend' werd een geweldig live optreden gegeven en werd de officiele start van de promotie van de single LOVE SHINE A LIGHT gegeven.
Vanaf 1 mei is de single over te downloaden.

8 april 2010. Zojuist de eindmix gehoord van de nieuwe single. De hele groep is het er over eens. De single is een TOP product geworden en we hebben er zin in om de periode in te gaan om promotie werk te gaan doen.
Op 21 april zitten we nog met het hele kinder koor 'Prettig Weekend' in de aula van een school op een deel van de videoclip op te nemen. TV Rijnmond en SBS6 Shownieuws zullen bij deze opnames aanwezig zijn.

31 maart zitten Esther Hart, Franklin en Maxine in de studio met het kinderkoor Prettig Weekend. Het kinderkoor zal meewerken aan de nieuwe single van the EuroStars. TV Rijnmond is aanwezig om opnames te maken.

EERSTE SINGLE van THE EUROSTARS
Het is zover. The EuroStars gaan de studio in.
Een aantal weken geleden zijn er gesprekken geweest met leden van de Stichting Kinderhulp Europa. Deze stichting zet zich al 50 jaar in voor kinderen uit heel Europa die het niet getroffen hebben als onze eigen kinderen . Elk jaar worden 2000 kinderen 2000 kinderen door deze stichting in Nederland ondergebracht bij een liefdevol gezin die deze kinderen 3 weken lang in Nederland op vakantie laten komen. Om voor deze stichting meer gast gezinnen te krijgen gaan The EuroStars een single opnemen. En het word een hele leuke single waar the EuroStars met veel plezier aan werken.
De Eerste keer voor The EuroStars en dan ook gelij voor zo'n geweldig goed doel.

Op 30 april een openbaar optreden van The EuroStars in Spijkenisse. The EuroStars zullen daar o.a. optreden met Wesley, de nieuwe meidengroep L.O.S. en de motown groep van Franklin Brown B.I.G.
Lokatie podiumwagen op de parkeerplaats aan de Breestraat te Spijkenisse. Tijd rond 13 uur.
Valid HTML 4.01 Transitional
Valide CSS!

Webdesign © 2009 - de grafisch webdesigner